Technologie 3e klas projecten

Projecten voor de derde klas

Dit zijn er vier. Voor elk project krijg je 32 uur om het te maken. Goed te weten voor de planning. Je werkt dus ongeveer 8 weken aan een project.

In de projecten kom je hoofdstukken tegen met een a,b en c. Dit jaar werkt iedereen intrasectoraal. Dat wil zeggen dat je afwisselt met de a,b en c. Als je eenmaal een sector hebt gekozen, waarin je wilt afstuderen,dan kies je het laatste project uit die sector.

Projecten

augustus

 

Jouw schoolfeest
Jouw schoolfeest – Werken met ICT 1 is het allereerste project.
In dit project leer je de basis van een aantal programma's van Microsoft Office. En je oefent met de manier van werken in de methode. Dat doe je aan de hand van het programma Supporter – jouw hulp bij PGO en vergaderen.

amf

 

Machinefabriek
Machinefabriek AMF – Werken in de techniek is het eerste bedrijfsproject.
Dat betekent dat de docent veel aanstuurt.
Je maakt kennis met een machinefabriek.
Welke beroepen zijn er in een metaalverwerkend bedrijf?

heidestein

 

Ziekenhuis
bedrijfsproject. De docent helpt je nog veel. Maar een aantal dingen moet je al zelf doen. Je maakt kennis met een medisch centrum (ziekenhuis). Welke beroepen zijn er in een verzorgende instelling?

op de bult

 

Recreatiepark
Recreatiepark Op de Bult – Werken in de recreatie is het derde project. De docent kijkt mee. Je moet steeds meer zelf doen. Bijvoorbeeld een probleem oplossen. Of een werkoverleg voeren. Je maakt kennis met een recreatiepark. Welke beroepen zijn er in een dienstverlenend commercieel bedrijf?