Hotel Boslust

knopje-okermenuknopje Inleiding knopje-okermenuknopje Opdracht 1.1    
knopje-okermenuknopje Leerdoelen knopje-okermenuknopje Opdracht 1.2    
knopje-okermenuknopje Bronnenboek knopje-okermenuknopje Opdracht 1.3 knopje-okermenuknopje URL Lijst Hotels
knopje-okermenuknopje Website knopje-okermenuknopje Opdracht 1.4 knopje-okermenuknopje Portfolio

Hotel Boslust

Dit project gaat over een commercieel dienstverlenend bedrijf, namelijk een Hotel. In dit geval is dat Hotel Boslust. Je werkt aan taken die te maken hebben met dit hotel.

Hotel Boslust is een middelgroot hotel met 84 kamers en 50 vaste medewerkers. Het hotel is gelegen in de bosrijke omgeving van de Gemeente Gapere. Het hotel is geschikt voor zowel privégasten als voor zakelijke gasten en biedt de volgende mogelijkheden:

• kamers in verschillende prijsklassen
• een ruime lounge, een bar en een restaurant
• een winkel en een wasserijservice
• vergaderzalen in diverse afmetingen
• vakkundige én vriendelijke service van alle medewerkers

Hotel Boslust richt zich op dit moment nog op de zakelijke groepen gasten (door de week), verenigingen die meestal een volledig verzorgd arrangement hebben en privégasten en gezinnen met kinderen (in vakanties en weekends).

Over zes maanden wordt er in de omgeving van Hotel Boslust een nieuw, modern hotel geopend. Het is al bekend dat dit hotel vooral zakelijke groepen gasten gaat aantrekken.
Hotel Boslust wil daarom proberen om 'een nieuwe markt aan te boren'. Men denkt daarbij aan groepen gasten met een lichamelijke beperking. Uiteraard moet men daarvoor een aantal aanpassingen in het hotel doorvoeren.